Nederland | Drenthe

Route

Welkom in Drenthe

Stacaravan te huur Dwingelderveld (Beilen – Drenthe).

4 pers. met veranda en gezellige loungezit. Veel ruimte voor, naast en achter de caravan. Privacybiedende plek met vrij uitzicht op de maïsvelden. Camping Boszicht ligt gelegen in het mooie Drenthe aan het nationaal Park het ”Dwingelderveld” met haar vele wandel, fiets en excursie mogelijkheden in de bossen.

Een van de mooie wandelroutes die u vanaf ons kunt bereiken, is het plankenpad, honden mogen mee, mits aangelijnd en er is genoeg parkeergelegenheid!

Op het terrein van camping Boszicht zijn 2 grote sportvelden met o.a volleybalnet, voetbaldoelen en een speeltuin met een aparte zandbult, zwembad met apart peuterbad en een tafeltennistafel. 2 persoons bed in grote slaapkamer en treinzit om te bouwen als bed. Ook een separate slaapkamer aanwezig in blokhut achter de caravan. Geniet van het mooie Drenthe, Beilen ligt erg centraal. Mooie uitvalbasis voor de hele provincie Drenthe!

Meest recente beoordeling:

  • We hebben een super vakantie gehad in het leuke chalet, het was echt heel compleet, met uitgebreid keuken gerei, oven en fietsen. Heerlijke bedden en super schhon. Super gezellige patio onder het afdak. De tuinslang gebruikten wij als buitendouce;-) De camping is rustig, maximaal 10min fietsen van de kust en Estartit Centrum. Op de camping is voor tieners weinig te beleven, die zullen wel echt richting Estartit moeten voor vertier. Het restaurant naast de camping is erg goed. Naast de ingang is ook een grote Lidl dus elke dag verse broodjes.

  • Bekijk meer reviews

Impressie

Beilen-nederland
+
caravan_huren_beilen_basvakantiehuizen (8)
+
caravan_huren_beilen_basvakantiehuizen (10)
+
caravan_huren_beilen_basvakantiehuizen (19)
+