Nederland | Zeeland

Route

Welkom in Zeeland

Een vakantie op Strandcamping Valkenisse geeft u het gevoel dat u in het buitenland verblijft! En toch is Zeeland zo dichtbij! Hier vindt u alles wat een aangenaam verblijf garandeerd. Zonnen op het strand, zwemmen, vissen of surfen. De zon onder zien gaan met het zand tussen uw tenen. Uitwaaien tegen de wind in en genieten van de woeste golven die het strand op rollen. Een wandeltocht over de hoogste duinen van Nederland met een prachtig panoramazicht over de monding van de Westerschelde, met het passerende scheepsverkeer en aan de andere kant kijkt u over de bossen, dorpjes en akkers van Walcheren.

De camping ligt beschut achter de duinen op ongeveer 75 meter van het strand.

Op loopafstand liggen de dorpen Biggekerke en de meer toeristische familiebadplaats Zoutelande. Hier u kunt genieten van een hapje of drankje op een van de vele, eventuele verwarmde terrassen.

De historische steden Middelburg en Vlissingen liggen op fietsafstand. De dorpen Veere en Domburg zijn ook echt een bezoekje waard.

Kindvriendelijk!
Er is een professioneel animatieteam dat in de meeste schoolvakanties van april tot september de leukste activiteiten organiseert. Speciaal voor jou. Als dat geen fantastisch nieuws is…
Kijk voor een filmpje :

 

Meest recente beoordeling:

  • We zijn al weer terug van een heerlijk weekje aan de zee in jullie caravan. Wat een mooie caravan. We hebben echt genoten.

  • Bekijk meer reviews

Impressie

Strandcamping Valkenisse
+
Strandcamping Valkenisse 2
+
Strandcamping Valkenisse 3
+
Strandcamping Valkenisse 4
+